«Εγκαινιάζουμε τη μεγαλύτερη Agrotica όλων των εποχών»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018, 21:34
«Εγκαινιάζουμε τη μεγαλύτερη Agrotica όλων των εποχών»
Εγκαινιάστηκε απόψε η 27η Agrotica από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Β. Αποστόλου ο οποίος υπογράμμισε πως ο αγροτικός τομέας μπορεί να παίξει πρωτεύοντα ρόλο στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

«Εγκαινιάζουμε τη μεγαλύτερη Agrotica όλων των εποχών», ανέφερε, τονίζοντας πως η κυβέρνηση καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να στηρίξει τον αγροτικό κόσμο. Τόνισε πως στους στόχους του 2018 το υπουργείο θα εστιάσει στην ενεργοποίηση μέτρων που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη των βασικών δομών στήριξης των παραγωγών.

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Τάσος Τζήκας, σημείωσε πως η εξωστρέφεια είναι η μεγάλη ευκαιρία για τον πρωτογενή τομέα ενώ τον αγροτικό χαρακτήρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υπογράμμισε από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας, κ. Φάνης Παπάς.

Ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Χρήστος Μέτιος, χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική την Agrotica, ενώ ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, τόνισε πως «η καρδιά του πρωτογενούς τομέα χτυπά σήμερα στη Θεσσαλονίκη και στην Agrotica»

Η 27η Agrotica, θα διαρκέσει έως τις 4 Φεβρουαρίου.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018, 21:34