Αλλάζει ρότα η  έρευνα για την υπόθεση της Novartis, με τη διερεύνηση των καταγγελιών περί σκευωρίας και μεθοδεύσεων με πρωταγωνιστή τον αποκαλούμενο «Ρασπούτιν».

Την ερχόμενη εβδομάδα, ανοίγει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύκλος των μαρτυρικών καταθέσεων στο πλαίσιο της σχετικής έρευνας που διενεργείται από τον Άρειο Πάγο. Ήδη κλήθηκαν για να καταθέσουν ως μάρτυρες, τρία πολιτικά πρόσωπα που έχουν καταγγείλει «σχέδιο πολιτικής εξόντωσής τους», με την εμπλοκή τους στην υπόθεση αυτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρουν εισαγγελικές πηγές, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ,ο ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα περάσουν την πόρτα των αντεισαγγελέων Ευάγγελου Ζαχαρή και Λάμπρου Σοφουλάκη οι οποίοι διενεργούν έρευνα μετά τις καταγγελίες του συναδέλφου τους Ιωάννη Αγγελή για παρεμβάσεις αλλά και για τον ρόλο του αποκαλούμενου «Ρασπούτιν» στην υπόθεση της Novartis.

Παράλληλα, οι εισαγγελικοί λειτουργοί έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τους και τις μηνύσεις των τριών πολιτικών προσώπων οι οποίοι αρνούμενοι οποιαδήποτε εμπλοκή, υποστηρίζουν πως επιχειρήθηκε για πολιτικούς λόγους, η σπίλωσή τους.

Σύμφωνα με  πληροφορίες,  την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται, εκτός απροόπτου, να καταθέσει και ο Ιωάννης Αγγελής ο οποίος άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου», με τους ισχυρισμούς του τόσο περί «Ρασπούτιν» όσο και για τους γενικότερους χειρισμούς στην έρευνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης