Εκατέρωθεν πυρά για το Eurogroup

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017, 02:06
Εκατέρωθεν πυρά για το Eurogroup
Bέλη κατά της κυβέρνησης με αφορμή τα αποτελέσματα του Eurogroup εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της η οποία αναφέρει τα εξής:

«Άλλη μια φορά, η Κυβέρνηση επιχειρεί να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό. Άλλη μία ημερομηνία πέρασε χωρίς συμφωνία. Και μάλιστα με απροσδιόριστο το χρόνο της ολοκλήρωσής της. Όλα παραπέμπονται για το μέλλον.

Υπενθυμίζεται ότι η αξιολόγηση θα έπρεπε να είχε κλείσει πριν από ένα χρόνο! Και σήμερα, η Κυβέρνηση πανηγυρίζει για την επιστροφή των θεσμών στην Ελλάδα. Και ενώ η οικονομία βουλιάζει…

Επιστροφή, όμως, των θεσμών που συνοδεύεται από πρόσθετες υποχωρήσεις, επώδυνα μέτρα και διαπραγματευτικές ήττες της Κυβέρνησης. Με υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα, για αρκετά χρόνια.

Με πρόσθετα μέτρα λιτότητας στο φορολογικό και το συνταξιοδοτικό, άμεσης νομοθέτησης, ακόμη και για μετά τη λήξη του προγράμματος το 2018. Και φυσικά, χωρίς κάποια κουβέντα για το χρέος και την ποσοτική χαλάρωση. Με λίγα λόγια, το κόστος της καθυστέρησης και της ανικανότητας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι οδυνηρό για τους πολίτες».

Κυβερνητικές πηγές σχολιάζουν με δηκτικό πνεύμα την ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΝΔ για τη συμφωνία στο Eurogroup. Μάλλον την είχαν γράψει από χθες», αναφέρουν οι πηγές της κυβέρνησης και προσθέτουν:

»Ενημερωθήκαμε επίσης για την ασθένεια του κ. Μητσοτάκη και την αναβολή της προγραμματισμένης ομιλίας του. Του ευχόμαστε περαστικά και περιμένουμε όταν αναρρώσει να ζητήσει εκ νέου εκλογές».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017, 02:06