Εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017, 19:22
Εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση
Καθημερινές εκδηλώσεις, αφιερωμένες στα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση πραγματοποιούν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα.

Συγκεκριμένα:

Κυριακή 26 Νοέμβρη

- Στις 6.30 μ.μ. η Κομματική Οργάνωση Ξάνθης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι Έλληνες στη διαδικασία οικοδόμησης του σοσιαλισμού στη Σοβιετική Ένωση» στο Πνευματικό Κέντρο Γενισέας με ομιλητή τον Δημήτρη Παπατολίδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέα της ΕΠ Ανατολικής - Μακεδονίας Θράκης του Κόμματος.

- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Παλαιών Ρουμάτων Χανίων του ΚΚΕ θα προχωρήσει σε προβολή ντοκιμαντέρ στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Παλαιών Ρουμάτων. Η είσοδος είναι ελεύθερη και ανοιχτή σε όλους.

Τρίτη 28 Νοέμβρη

- Στις 7 μμ η Τομεακή Επιτροπή Λακωνίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στη Σπάρτη στο ξενοδοχείο «SPARTA INN» στις 7:00 μ.μ.. Θα μιλήσει ο Γιώργος Λάμπας, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ. Παράλληλα, θα προβληθεί ντοκιμαντέρ ενώ θα υπάρχει Έκθεση – Αφιέρωμα και βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής.

Παρασκευή 1 Δεκέμβρη

- Η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ διοργανώνει Έκθεση Ντοκουμέντων, στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη Κιλκίς, στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Στις 6:00 μ.μ., ομιλία από τον Γραμματέα της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, Κώστα Σιδηρόπουλο, για τα «100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση».

Στις 7:00 μ.μ., παρουσίαση ιστορικού ντοκιμαντέρ για την «Οκτωβριανή Επανάσταση».Από 1 έως 3 Δεκεμβρίου 2017 - Αίθουσα "Δ.Λιάπης" (ΚΕΠ Οινοφύτων) τριήμερο Εκδηλώσεων της ΚΟΒ Οινοφύτων-Αυλώνας του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση.

- Από 1 έως 3 Δεκεμβρίου 2017 - Αίθουσα "Δ.Λιάπης" (ΚΕΠ Οινοφύτων) τριήμερο εκδηλώσεων της ΚΟΒ Οινοφύτων-Αυλώνας του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση.

- Στις 8 μ.μ., η ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στο Δημοτικό Ωδείο με ομιλητή τον Γιώργο Πυργελή μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αν. Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει θεατρική παράσταση βασισμένη στο έργο του Τζον Ριντ «Δέκα μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο».

Σάββατο 2 Δεκέμβρη

- Η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ διοργανώνει Έκθεση Ντοκουμέντων, στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη Κιλκίς, στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Στις 6:00 μ.μ., ομιλία από τον Θεοδόση Κωνσταντινίδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, με θέμα: «Οι Έλληνες στη διαδικασία οικοδόμησης του σοσιαλισμού στην ΕΣΣΔ».

Στις 7:00 μ.μ., παρουσίαση βίντεο της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ με θέμα: «Η ζωή των Ελλήνων πολιτικών προσφύγων στις σοσιαλιστικές χώρες». Η Έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό από τις 10:00 πμ. έως τις 2:00 μ.μ. και τις δύο ημέρες.

Κυριακή 3 Δεκέμβρη

- Στις 7.00 μ.μ. η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών – Ιονίου Πανεπιστημίου και το Τομεακό Συμβούλιο Κέρκυρας της ΚΝΕ οργανώνουν ανοιχτή συζήτηση – εκδήλωση στο χώρο της Ιονίου Βουλής. Ομιλητής θα είναι ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας.

- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Περιστερίου Αττικής της ΚΝΕ καλεί σε εκδήλωση, στην «Ξυλοτεχνία» (Παρακευοπούλου & Κ.Παλαμά), με θέμα: «Η Οκτωβριανή Επανάσταση μέσα από τη ζωή της νεολαίας». Θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Δευτέρα 4 Δεκέμβρη


- Στις 7:30 μ.μ. στον Αϊ Μαθιά εκδήλωση στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου η ΚΟΒ Νότιας Κέρκυρας του ΚΚΕ.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017, 19:30