Έκλεισε ο κύκλος των επαφών Παπανδρέου

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011, 15:38
Έκλεισε ο κύκλος των επαφών Παπανδρέου
Ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι της Τετάρτης ο κύκλος των συναντήσεων του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς την επομένη της συνάντησης του κ. Γ. Παπανδρέου με τον κ. Αντ. Σαμαρά.

Πρώτος πέρασε την πόρτα του Μαξίμου ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης. «Δεν μίλησα, αλλά άκουσα» τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης μετά τη συνάντηση. Ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη και κάλεσε «τα παιδιά της Βοστώνης» όπως χαρακτηριστικά δήλωσε αναφερόμενος στους Παπανδρέου και Σαμαρά, να δείξουν υπευθυνότητα.

Η μόνη διέξοδος από την κρίση είναι να πάρει ο λαός την κατάσταση στα χέρια του για την ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος, τόνισε η γενική γραμματέας του Κ.Κ.Ε., Αλέκα Παπαρήγα.

Η ίδια επανέλαβε ότι τάσσεται υπέρ της εξόδου της χώρας από την Ε.Ε. και της μονόπλευρης διαγραφής του χρέους.

Σε ερώτηση για το αν ζήτησε εκλογές, η ίδια ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές είναι επιμέρους θέμα και ότι το βασικό είναι να συνεχιστεί πάλη κατά του συστήματος.

Την παραίτηση του πρωθυπουργού, την απόσυρση του νομοσχεδίου και την προσφυγή σε κάλπες ζήτησε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξης Τσίπρας.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011, 15:50