Μπροστά στις κάλπες της 6ης Μαΐου δεν νοείται εφησυχασμός, παραίτηση και ανοχή, ενώ ο λαός πρέπει να δώσει καθαρή και σαφή εντολή στις φιλοευρωπαϊκές και υπεύθυνες δυνάμεις, με πλειοψηφία κατά πολύ πέραν του 50% του εκλογικού σώματος, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στην ομιλία που δίνει αυτή την ώρα στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

«Δεν μπορώ να αντιληφθώ πώς είναι δυνατό να υπάρχουν Ελληνίδες και Έλληνες που θα αφήσουν τον χώρο ελεύθερο σε άλλους και δεν θα πάνε στην κάλπη να συναποφασίσουμε για το μέλλον της πατρίδας μας» διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας έκκληση για μαζική προσέλευση στις κάλπες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπογράμμισε, δε, ότι «χρειαζόμαστε συνειδητή συμμετοχή στις εκλογές» και κάλεσε τον λαό να «εκφραστεί χωρίς μισόλογα» και να δώσει καθαρές εντολές. «Ο λαός πρέπει να πει αν θέλει μια πορεία δύσκολη που θα δώσει λύση σε τρία χρόνια ή αν θέλει μια πορεία επικίνδυνη που θα οδηγήσει στην καταστροφή. Τίποτα δεν είναι δεδομένο την επόμενη των εκλογών, αν δεν δώσει ο λαός εντολή» παρατήρησε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης