Εκλογές ζήτησε ο Π. Καμμένος από τη ΔΕΘ

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013, 11:46
Εκλογές ζήτησε ο Π. Καμμένος από τη ΔΕΘ
«Η ομιλία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 78ης ΔΕΘ, πράγματι, ήταν η ομιλία ενός άλλου πρωθυπουργού, σε μία άλλη χώρα. Έδωσε "ελπίδα" στους Έλληνες, οι οποίοι θα πρέπει να επιβιώσουν χωρίς πόρους μέχρι το 2021, χωρίς δουλειά, εκτελώντας εντολές της τρόικας» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος από το πρωί βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παραμείνει μέχρι την Πέμπτη, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης.

«Ένας πρωθυπουργός, ο οποίος δεν έχει αντιληφθεί ότι εδώ στη Θεσσαλονίκη, στη δυτική πλευρά της, από 1.200 συσσίτια τον Δεκέμβριο του 2010 έχουμε φθάσει στα 6.700 συσσίτια τον Μάιο του 2013» είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Ένας λαός που έχει φθάσει στην ανεργία στα επίπεδα του 1961 και μία πολιτική η οποία οδηγεί στο λουκέτο, μία πολιτική την οποία δεν αντέχει πλέον ο ελληνικός λαός να ακολουθήσει, μία φορομπηχτική πολιτική που οδηγεί τους Έλληνες, όλους τους Έλληνες, ανεξάρτητα από το εισόδημά τους, στο να μην μπορούν πλέον να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις, στις φορολογικές υποχρεώσεις τις οποίες έχει επιβάλει το κράτος. Το αποτέλεσμα θα είναι η δήμευση της εθνικής περιουσίας που μαζί με την παράδοση της δημόσιας περιουσίας και την κατάργηση των Ενόπλων Δυνάμεων καταλύει το κράτος».

Σε ό,τι αφορά τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τόνισε ότι θα κάνουν τα πάντα για να δείξουν ότι υπάρχει μια άλλη λύση και θα επιδιώξουν τη διεξαγωγή εκλογών. «Ζητάμε από τον ελληνικό λαό να ξεσηκωθεί. Ζητάμε από τον ελληνικό λαό να διώξει αυτήν την κυβέρνηση, τη συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, να διώξει την ξένη τρόικα και να τραβήξουμε τον δρόμο της πρωτογενούς παραγωγής, τον δρόμο της σκληρής δουλειάς, αλλά με αποτέλεσμα. Στην πατρίδα μας η παραβίαση του Συντάγματος, η κατάλυση της δημοκρατίας, η διακυβέρνηση μέσω mail όχι από την εκλεγμένη κυβέρνηση αλλά από τους επιτρόπους της τρόικας, χρειάζεται την αντίδραση όλων, την αντίδραση της Δικαιοσύνης, την αντίδραση του ελληνικού λαού» ανέφερε.

Ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Νεαπόλεως - Σταυρουπόλεως Βαρνάβα και το δικαστικό μέγαρο, όπου συναντήθηκε με τους προϊσταμένους της Δικαιοσύνης και εκπροσώπους του δικηγορικού συλλόγου. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων και ομιλία στις 20.00 σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλάς.

Αύριο, στις 12.00, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης». Το απόγευμα θα επισκεφθεί την ΕΤ- 3 και την 78η ΔΕΘ.

Την Τετάρτη, στις 19.30, θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στο «Ι. Βελλίδης» και την Πέμπτη θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013, 12:36