Της Άντζελας Πεΐτση

Σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα βρίσκεται η ΝΔ, η οποία μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και τις διαρκείς αναφορές από κυβερνητικά και όχι μόνο στελέχη για εκλογές, έχει ανεβάσει ρυθμούς, όπως εξήγησαν στο zougla.gr υψηλόβαθμα γαλάζια στελέχη. Ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή για «ανανέωση και εγρήγορση» άλλωστε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτηριστικά, η ΝΔ εδώ και καιρό με ευθύνη του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής κ. Λευτέρη Αυγενάκη, «τρέχει» παράλληλα και σε πολλά επίπεδα δράσεις, πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις διευρύνοντας το πολιτικό της εκτόπισμα στην κοινωνία.

Πρόσφατα, όπως χαρακτηριστικά επεσήμαναν γαλάζια υψηλόβαθμα στελέχη, η ΝΔ εγκαινίασε με σύνθημα «Επένδυση στη γνώση» την Πολιτική Ακαδημία Στελεχών της ΝΔ με στόχο τηνεπιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού της, από ακαδημαϊκούς εγνωσμένου κύρους. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί τρεις κύκλοι επιμόρφωσης, σε Αθήνα και Ηράκλειο Κρήτης, ενώ από το νέο έτος προγραμματίζονται νέοι κύκλοι επιμόρφωσης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Στερεά Ελλάδα, Ήπειρο και Λάρισα και στη συνέχεια σε όλες τις πρωτεύουσες περιφερειών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα με αξιοσημείωτη επιτυχία προχωρά η Κάρτα Μέλους της ΝΔ, όπως τονίζουν στελέχη της Συγγρού. Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι είναι πολύ ενθαρρυντική η βοήθεια των μελών του Κόμματος, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για «λίγα από πολλούς», με απόλυτη διαφάνεια και πλήρη συναίσθηση της δύσκολης περιόδου που ζούμε. Σήμερα έχουν παραλάβει την Κάρτα Μέλους περισσότερα από 17.000 μέλη. Η καμπάνια της ΝΔγια την Κάρτα Μέλους συνεχίζεται με κεντρικό μήνυμα «με 1€/μήνα βοηθάμε το Κόμμα μας να γίνει ακόμα πιο ισχυρό, ακόμα πιο υγιές, ακόμα πιο αδέσμευτο, ικανό να παίξει τον ιστορικό του ρόλο.»

Επιπλέον, η ηγεσία της ΝΔ προετοιμάζει το τελευταίο διάστημα μετά τις νίκες σε Τεχνικό Επιμελητήριο και Οικονομικό Επιμελητήριο, τη νίκη της ΔΑΚΕ στην ΑΔΕΔΥ και τα υπηρεσιακά συμβούλια, τους δασκάλους και καθηγητές, ένα πραγματικό restart σε κομματικές οργανώσεις σε επιστημονικούς και επαγγελματικούς κλάδους, τις παλιές ΕΚΟ (Ειδικές Κομματικές Οργανώσεις). Με ένα πιο φρέσκο και ευέλικτο κανονισμό λειτουργίας η ηγετική ομάδα της Πειραιώς επιδιώκει πιο ενεργό, ευέλικτο και παρεμβατικό ρόλο των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων στο χώρο παρέμβασής τους. Σε αυτό το πλαίσιο σχεδιάζεται η ουσιαστική ενίσχυση και βελτίωση του έργου των ΔΑΚΕ και η στενότερη συνεργασία με τα υπόλοιπα κομματικά όργανα.

Επίσης, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ενισχύει το κοινωνικό του προφίλ, ολοκληρώνοντας τις δράσεις – επισκέψεις σε όλη την Επικράτεια και το Λεκανοπέδιο Αττικής της «Συμφωνίας Αλήθειας με τους πολίτες», μέσα από τηνΧριστουγεννιάτικη Συναυλία Αλληλεγγύης που διοργανώνει τη Δευτέρα 19/12 και ώρα 19.30 στο θέατρο «ΑΛΙΚΗ» η Γραμματεία Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος, για την ενίσχυση των ιδρυμάτων του Γεν. Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Πρόσφατα, η ΝΔ αφιέρωσε μία εβδομάδα με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου που είναι ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, σε δράσεις και εκδηλώσεις με σκοπό την ευαισθητοποίηση για τα δικαιώματα των ΑμεΑ, όπως ξεναγήσεις από τον Πρόεδρο κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή παιδιών με Αναπηρία, ο φιλικός αγώνας μπάσκετ με αμαξίδιο μεταξύ του Άτλα και της ΝΔ κ.α..

Στο πλαίσιο της Συμφωνίας Αλήθειας με πολίτες του Λεκανοπεδίου πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 400 επισκέψεις κλιμακίων αποτελούμενων από Βουλευτές, μέλη Πολιτικής Επιτροπής και στελέχη του Κόμματος σε κοινωνικές δομές, δήμους, δομές της Εκκλησίας, επιχειρήσεις, startups κ.α..

Η εκλογική «εγρήγορση» της ΝΔ που βρίσκεται σε εξέλιξη περιλαμβάνει τη συμμετοχή όλων των στελεχών, παλαιών και νέων, σ’ όλους τους κλάδους.Την εβδομάδα που μας πέρασε τα γραφεία της ΝΔ γέμισαν από κόσμο, με στελέχη του κόμματος από τον Τομέα Υγείας, Τουρισμού, Παιδείας κ.α., των πρώην Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων, των Αποστράτων και στελεχών του ιστορικού «Συνδέσμου ‘74» παλαιών ιδρυτικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας,να «συντονίζονται πλέον με το βηματισμό» του Κόμματος.

Την ίδια ώρα τα Γραφεία του Κόμματος (ΝΟΔΕ και ΔΗΜ.Τ.Ο.) σε όλη την Ελλάδα πληθαίνουν, πολλαπλασιάζοντας το μήνυμα της δυναμικής της ΝΔ. Νέα γραφεία εγκαινιάζονται καθημερινά σε όλη τη χώρα. Μόνο το μήνα Δεκέμβριο ο Γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης και στελέχη του κόμματος έχουν εγκαινιάσει γραφεία στους Δήμους Ζηρού, Ραφήνας – Πικερμίου, Αμφιλοχίας, Σπάτων, Κατερίνης, Αιγιαλείας, Ελασσόνας και αλλού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης