Σήμερα γιορτάζει ο αθλητισμός, γιορτάζει ο τουρισμός, σήμερα γιορτάζει η Ελλάδα» δήλωσε η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά αμέσως μετά τον τερματισμό της διαδρομής των 5000 μ. του σημερινού Μαραθωνίου, γεγονός για το οποίο όπως σημείωσε, ένιωσε πολύ υπερήφανη.

Είμαστε πολύ περήφανοι, υπογράμμισε η υπουργός, για την παγκόσμια ακτινοβολία της πατρίδας μας τη χώρα όπου γεννήθηκαν οι ολυμπιακοί αγώνες και ο Μαραθώνιος. Δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «όνειρο ζωής για πάρα πολλούς να έρθουν να τρέξουν στον αυθεντικό Μαραθώνιο» και συνεχάρη τους διοργανωτές και τον ΣΕΓΑΣ «για την εξαιρετική διοργάνωση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Η υπουργός Τουρισμού συνεχάρη θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και τερμάτισαν σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός, ευχόμενη σε όλους να έχουν υγεία και κάθε χρόνο να είναι και καλύτερα. «Τέτοιες στιγμές», πρόσθεσε, μας κάνουν όλους τους Έλληνες πιο περήφανους «και είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι γιατί προβάλλεται η πατρίδα μας. Κερδίζει η Ελλάδα».

Η κ. Κουντουρά αναφερόμενη στη συμμετοχή της στο αγώνισμα των 5000 μ , είπε ότι έτρεξαν «για τον Τουρισμό» ο ΕΟΤ και το υπουργείο Πολιτισμού. Χαρακτήρισε «συγκλονιστικές τις στιγμές» αυτές, διευκρινίζοντας ότι η έντονη συγκίνησή της οφείλεται και στο γεγονός ότι στο παρελθόν υπήρξε αθλήτρια και ευχήθηκε σε όλους να απολαύσουν αυτήν την ξεχωριστή ημέρα με την ίδια ένταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης