Με τροπολογία που κατέθεσαν στη Βουλή, 13 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν «να επιστρέψουν στην κυριότητα του Δημοσίου όλα τα ακίνητα που αντηλλάγησαν με χιλιοστά νερού της λίμνης Βιστωνίδας και περιήλθαν παράνομα στην κατοχή της Μονής Βατοπεδίου».

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τροπολογία- προσθήκη στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων «Οργάνωση και λειτουργία του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού- Δήμητρα, ολοκληρωμένη υποστήριξη του αγροτικού κόσμου στους τομείς της εφαρμοσμένης αγροτικής έρευνας, της αγροτικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και τους ελέγχου και της πιστοποίησης αγροτικών προϊόντων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την τροπολογία υπογράφουν ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Μανώλης Μπεντενιώτης και οι κ.κ. Δημήτρης Τσιρώνης, Βασίλης Γερανίδης, Δημήτρης Παπουτσής, Σήφης Βαλυράκης, Νίκος Ζωϊδης, Δημήτρης Καρύδης, Θανάσης Παπαδόπουλος, Γιάννης Διαμαντίδης, Μίμης Ανδρουλάκης, Μανώλης Στρατάκης, Ελένη Τσιαούση και Γιώργος Χαραλαμπόπουλος.

«Ομόφωνα όλοι οι βουλευτές στην Εξεταστική Επιτροπή αποδέχθηκαν ότι η κυριότητα της Λίμνης Βιστωνίδας ανήκει στο Δημόσιο», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο κ. Μπεντενιώτης.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης