Διέψευσε ότι παραιτήθηκε από τη θέση του εκπροσώπου της ΝΔ, προκειμένου να υποστηρίξει τον Απόστολο Τζιτζικώστα, ο βουλευτής του κόμματος Κώστας Καραγκούνης, αποδίδοντας το θόρυβο σε «σενάρια συνωμοσίας στα οποία αρέσκονται οι δημοσιογράφοι».

«Δίνουμε περισσότερη ένταση σε κάτι που δεν υπάρχει και δεν είναι η ουσία, δεν ισχύει» δήλωσε ο Κώστας Καραγκούνης στην εκπομπή «ανοιχτά μικρόφωνα» στο Πρακτορείο 104,9 απαντώντας σε ερώτηση κατά πόσο αληθεύουν τα σενάρια ότι παραιτήθηκε από τη θέση του εκπροσώπου του κόμματος για να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Απ.Τζιτζικώστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«O εκπρόσωπος του κόμματος, είναι προνόμιο του εκάστοτε αρχηγού και για αυτό θεώρησα ότι πρέπει να κάνω το αυτονόητο απο τη στιγμή που υπάρχει υπηρεσιακός πρόεδρος, να παραιτηθώ από τη θέση» ανέφερε ο κ. Καραγκούνης, ο οποίος υπενθύμισε ότι ασκεί τα καθήκοντα του εκπροσώπου από τον Ιανουάριο, όταν πρόεδρος του κόμματος ήταν ακόμη ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο ίδιος απέδωσε τις ερμηνείες της παραίτησης του σε «σενάρια συνωμοσίας στα οποία αρέσκονται οι δημοσιογράφοι».

Ο κ. Καραγκούνης τάχθηκε υπέρ της ανανέωσης του κόμματος, διευκρινίζοντας ότι δεν είναι μόνο ηλικιακό μέγεθος και λέγοντας ότι «η ανανέωση στις δομές και στην πολιτική πρέπει να ισχύσουν την πράξη», ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η παράταξη είναι ενωμένη και στρατευμένη της χώρας» και ότι «μια σταθερή κεντροδεξιά θα εγγυηθεί το μέλλον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι υποχρέωση μας να αλλάξουμε» είπε ο κ. Καραγκούνης, ο οποίος προσέθεσε ότι «ο ελληνικός λαός θέλει να μάθει πως θα κινηθεί η ΝΔ στο επόμενο διάστημα, πως θα απαλλαγεί η ελληνική κοινωνία από τα επίχειρα του μνημονίου».

Ο ίδιος επισήμανε ότι περιμένει τις θέσεις των υποψηφίων προέδρων για να σχηματίσει άποψη. «Θα βγει πρόεδρος όποιος πείσει» ανέφερε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης