Στη γραμμή του «μαζί τα φάγαμε» κινήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Εφημερίδα των Συντακτών», η Ελένη Κούρκουλα.

Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι «ο κάθε Έλληνας είναι ένας μικρός, μικρός, μικρός Τσοχατζόπουλος», καθώς όπως υποστήριξε «κανείς δεν δήλωσε την πραγματική αξία του σπιτιού που αγόρασε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είμαστε ένας βαθιά αλλοτριωμένος λαός;», διερωτήθηκε και πρόσθεσε: «Επί χρόνια όλοι πιστεύαμε ότι υπάρχουν κάποια λεφτά, που δεν είναι δικά μας. Που τα έχει κάπου κάποιο κράτος και οφείλει να μας δίνει. Ποτέ δεν συνειδητοποιήσαμε ότι αυτά τα λεφτά ήταν δικά μας και τώρα τελείωσαν. Ακόμα και σήμερα θεωρούμε ότι εκείνος που δεν μας κόβει απόδειξη δεν κλέβει εμάς, αλλά το «κράτος». Και τον συγχωρούμε, αν δεν κάνουμε κι εμείς το ίδιο».

Παράλληλα, η πρώην υφυπουργός Παιδείας, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας ότι «το αλλοτριωμένο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ στηρίζει τώρα το ΣΥΡΙΖΑ και διεκδικεί την εξουσία». 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα άγνωστο κόμμα αλλά η συνέχεια του σάπιου συστήματος. Για να κυβερνήσει θα εξαναγκαστεί να συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Και τότε θα μιλάμε για τη διασωλήνωση της χώρας.Ξέρω καλά ποια ήταν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που οδηγήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για το βαθύ, παρακμιακό ΠΑΣΟΚ», υπογράμμισε η γνωστή ηθοποιός, η οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «η Ιστορία στο μέλλον θα καταγράψει την προσφορά του Ευάγγελου Βενιζέλου στη χώρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης