«Έλληνες Ριζοσπάστες» το κόμμα του Σάββα Τσιτουρίδη

«Έλληνες Ριζοσπάστες» το κόμμα του Σάββα Τσιτουρίδη

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ Σάββας Τσιτουρίδης θα καταθέσει στον Άρειο Πάγο την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός του με σκοπό να κατέβει στις ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σήμερα ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Τσιτουρίδης καταθέτει στον Άρειο Πάγο την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος «Έλληνες Ριζοσπάστες».

«Με ευθύνη απέναντι στους πολίτες που αναζητούν ελπίδα και σχέδιο για το αύριο, οι Έλληνες Ριζοσπάστες έρχονται στο κέντρο της πολιτικής ζωής έχοντας βαθιά πίστη σε μια νέα Πολιτεία Κοινωνικής Δημοκρατίας που θα εγγυάται και θα κατοχυρώνει την ασφάλεια και την ευημερία όλων των Ελλήνων μέσα σε μια δημοκρατική και πιο δίκαιη Ευρώπη και σ’ έναν ανοιχτό κόσμο προκλήσεων και ευκαιριών» αναφέρεται στην ιδρυτική διακήρυξη.

«Το Δίκτυο είναι ένας φορέας που συστήνεται με στόχο την ενεργή και ουσιαστική συμβολή, σε μια ανοικτή κι οργανωμένη διαβούλευση, για την κατάρτιση ενός Εθνικού Σχεδίου υπέρβασης της βαθιάς και πολύπλευρης κρίσης και ανασυγκρότησης της χώρας με βάση τη λογική και τον ρεαλισμό» προστίθεται στο κείμενο της διακήρυξης.

«Λειτουργούμε θετικά και χωρίς ανταγωνισμούς με κομματικούς οργανισμούς ή άλλες πρωτοβουλίες που κάνουν συναφείς διαπιστώσεις κι έχουν παραπλήσιους προβληματισμούς κι ανησυχίες με τους δικούς μας» αναφέρουν οι υπογράφοντες και προσθέτουν:

«Θα είμαστε παρόντες με τις ιδέες, τις θέσεις και τις προτάσεις μας σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών, της οικονομίας και της κοινωνίας στην Ελλάδα, στην υπόλοιπη Ευρώπη και στον κόσμο».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019, 10:38