Ελληνική Λύση: «Η κυβέρνηση παρανόμως νομοθέτησε μέσα στον πανικό της»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020, 15:16
Ελληνική Λύση: «Η κυβέρνηση παρανόμως νομοθέτησε μέσα στον πανικό της»

Ύστερα από την υπερψήφιση της τροπολογίας από τη βουλή για τη μείωση των ποινών ποδοσφαιρικών ομάδων, η Ελληνική Λύση εξέδωσε ανακοίνωση Τύπου σχολιάζοντας τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και κόμματα και συγκεκριμένα τη Νέα Δημοκρατία.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Λύση επισημαίνει τα εξής:

Σήμερα η κυβέρνηση παρανόμως νομοθέτησε μέσα στον πανικό της δημιουργώντας μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που ήθελε να λύσει.

Δυστυχώς, για τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μητσοτάκη, ο Υπουργός κ. Αυγενάκης αντί να απομακρυνθεί από τον πρωθυπουργό απομακρύνεται η Νέα Δημοκρατία από τη λογική και το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Με αυτή την απόφαση οποιοσδήποτε από εδώ και πέρα χρηματίζει, στήνει αγώνες ή κατηγορείται και οδηγείται στα δικαστήρια η ομάδα στην οποία θα συμμετέχει και θα προεδρεύει, θα αθωώνεται χωρίς καμία κύρωση. Ήδη υπάρχουν υποθέσεις εκκρεμών στημένων αγώνων.

Επίσης, με αυτή την απόφαση το πρωτάθλημα τινάζεται στον αέρα αδικώντας ή ευεργετώντας τους ολιγάρχες που ελέγχουν τις ομάδες. Με την τροπολογία αυτή άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου λόγω της διαπλοκής της Νέας Δημοκρατίας με ολιγάρχες, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά των οπαδών με συνέπεια από εδώ και πέρα να μιλούν εύλογα πολλοί για «κλοπή» του πρωταθλήματος.

Αντί να απομακρύνουν τον «εμπρηστή» αλλά υπάκουο υπουργό, δυναμιτίζουν μέσω των οπαδών την κοινωνική συνοχή με απρόβλεπτες εξελίξεις στο μέλλον για την Ελλάδα, που αντιμετωπίζει τεράστια εθνικά θέματα.

Υ.Γ. προς τη ΝΔ:

Αδικούμενοι οι άνθρωποι μάλλον οργίζονται ή βιαζόμενοι.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020, 15:27