Στο νοσοκομείο “Αττικόν” έφθασε λίγο μετά τις 14:00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να εμβολιασθεί κατά της covid-19. Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ενώ τον συνόδευε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο κ. Μητσοτάκης, αφού ακολούθησε τη διαδικασία που ορίζει το πρωτόκολλο, συμπληρώνοντας το σχετικό έγγραφο, εμβολιάσθηκε και στη συνέχεια μετέβη σε αίθουσα αναμονής, όπου θα παραμείνει για 15 λεπτά, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, για λόγους ασφαλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

«Σπουδαία ημέρα για την επιστήμη και την ΕΕ, που κατάφερε και παρέδωσε το εμβόλιο την ιδία ημέρα σε όλες τις χώρες κάνοντας πράξη την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη», σημείωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του από το νοσοκομείο “Αττικόν”, μετά τον εμβολιασμό του κατά την covid-19.

«Σήμερα όλοι μας χαμογελάμε κάτω από τις μάσκες μας καθώς ξεκινάει το δύσκολο εγχείρημα του εμβολιασμού του πληθυσμού», προσέθεσε τονίζοντας πως το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανέφερε ότι σήμερα θα εμβολιασθούν επίσης και οι πρώτοι υγειονομικοί, «τους χρωστάμε τόσα πολλά, έτσι δίνουν το παράδειγμα αλλά παραμένουν και ασφαλείς», σημείωσε.

«Καθώς ο εμβολιασμός θα προχώρα και θα διαπιστώνουμε πως το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό, οι καχύποπτοι συμπολίτες μας θα πείθονται πως αυτό είναι το σωστό» είπε ο πρωθυπουργός

«Το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος για να ξαναπάρουμε στα χέρια μας τη ζωή μας και να πάρει ξανά μπροστά η οικονομική δραστηριότητα», τόνισε προσθέτοντας πως όλα αυτά θα γίνουν πράξη εντός του επομένου 6μηνου και προέτρεψε: «200 χρόνια μετά την Ελληνική Επανάσταση του 1821 ας γράψουμε και εμείς τη δική μας ιστορία».

Δείτε τις δηλώσεις του:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης