Λίγα λεπτά μετά τις 13.00 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των διαπιστευμένων πολιτικών συντακτών από τον νέο υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης άμεσα χωρίς κωλυσιεργίες έκανε λόγο ο κ. Τζανακόπουλος, ενώ αναφέρθηκε και στην επικείμενη επίσκεψη Ομπάμα κατά την τοποθέτησή του στην πρώτη ενημέρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην υλοποίηση του σχεδίου της, θα βγάλει τη χώρα από τη μέγγενη της κρίσης» πρόσθεσε.

«Άκρως επικίνδυνο για τη χώρα» χαρακτήρισε το σχέδιο της Ν.Δ., όπως υποστήριξε, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν ενδιαφέρεται για την έξοδο της χώρας από την κρίση, αλλά επιδιώκει να δημιουργήσει συνθήκες αποσταθεροποίησης, ζητώντας διαρκώς εκλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με τα ραδιοτηλεοπτικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στη δέσμευση της κυβέρνησης για «αποκατάσταση της νομιμότητας απέναντι στη γενικευμένη ανομία».

Βασικός στόχος η ατμόσφαιρα συναίνεσης να οδηγήσει στην συγκρότηση του ΕΣΡ. Δεν θα αποδεχθούμε την επιστροφή στο προηγούμενο καθεστώς, σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος ερωτηθείς σχετικά.

Παράλληλα τόνισε ότι το Eurogroup της Δευτέρας δημιουργεί αισιοδοξία καθώς είναι «κοινός τόπος ότι η διευθέτηση του χρέους είναι προτεραιότητα για την Ευρωζώνη».

Ο ανασχηματισμός δεν έχει αλλάξει την κυβερνητική πολιτική. Ο πρωθυπουργός κρίνει πότε και ποιος είναι ο καταλληλότερος για κάθε θέση και οι αποφάσεις παίρνονται σε συλλογικό επίπεδο είπε ερωτηθείς για τον Ν. Φίλη.

Πηγή φωτό: Eurokinissi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης