«Ενωμένοι όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση», υπογράμμισε απόψε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας, μετά το δείπνο εργασίας με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.

Ο Έλληνας υπουργός ευχαρίστησε τον Κύπριο πρόεδρο για την φιλοξενία και χαρακτήρισε  «πολύ εποικοδομητική» την μεταξύ τους συζήτηση. Η συνεργασία Ελλάδας και Κύπρου είναι διαρκής και πολύ στενή, διαβεβαίωσε ο κ. Δρούτσας και ανέφερε ότι απόψε με τον πρόεδρο Χριστόφια είχαν την ευκαιρία να εμβαθύνουν περισσότερο και σε λεπτομέρειες τη συζήτηση, που είχε πρόσφατα στην Αθήνα ο Κύπριος πρόεδρος με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από κοινού, όπως πάντα, προετοιμάζουμε τις επόμενες κινήσεις μας και ενόψει των δικών μου επαφών στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη, στη συνάντηση μου με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ , τον κ. Μπαν Κι Μουν», ανέφερε ο κ. Δρούτσας.

Σήμερα ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών θα έχει συνομιλίες με τον Κύπριο ομόλογο του Μάρκο Κυπριανού. Επίσης, θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής Μάριο Καρογιάν και τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης