Τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, υπογραμμίζοντας ότι η «Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε μεγάλο κίνδυνο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα όσα συμβαίνουν στα ελληνοτουρκικά δείχνουν ότι η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε μεγάλο κίνδυνο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη συνάντησή του με τον Ερντογάν δήλωσε ότι η κρίση ξεπερνιέται αν και οι δύο πλευρές δείξουν καλή διάθεση. Η Τουρκία ζητάει παράλογα πράγματα από τη χώρα μας. Τι εννοεί λοιπόν ο Κυριάκος με την καλή θέληση;

Ρωτήθηκε το πρωί της Πέμπτης 5/12/2019 ο κ. Χατζηδάκης αν θεωρεί ως λύση τη συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων του Αιγαίου και τα μάσαγε απαντώντας για Κύπρο, για την ταμπακιέρα απέφυγε επιμελώς να απαντήσει.

Υποπτευόμαστε στην Ένωση Κεντρώων ότι η «οικοδόμηση εμπιστοσύνης» στα ελληνοτουρκικά περιέχει και τη μοιρασιά του Αιγαίου. Στην προηγούμενη Βουλή δεν έκαναν συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να χαραχθεί η εθνική γραμμή, γιατί τότε ο κύριος Τσίπρας ήθελε να παραδώσει τη Μακεδονία στα Σκόπια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 7 Ιουλίου στις εκλογές απέφυγαν οι Μητσοτάκης και Τσίπρας το debate, γιατί ήθελαν ο λαός να οδεύσει στην κάλπη φανατισμένος και σε πλήρη άγνοια των κινδύνων που γεννιόνταν στον ορίζοντα.

Τώρα θεωρούμε ότι η μόνη λύση είναι η παραίτηση της κυβέρνηση Μητσοτάκη και η συγκρότηση κυβέρνησης προσωπικοτήτων με οικουμενική στήριξη.

Διαφορετικά η συμφορά είναι προ των πυλών. Ξένοι αφεντάδες και ντόπιοι διαπλεκόμενοι πέτυχαν να μείνει έξω από τη Βουλή η Ένωση Κεντρώων.

Τώρα στη Βουλή είναι ο Βελόπουλος που πρότεινε στο ΣΚΑΪ να κάνουμε συμμαχία με την… Ινδία και να βυθίσουμε τα τουρκικά πλοία αν ξεκινήσουν έρευνες σε ελληνική ΑΟΖ.

Στη Βουλή έχουμε υπάκουους στην Αμερικανική πρεσβεία και αυτούς που μας προτείνουν να αυτοκτονήσουμε.

Όλα αυτά γιατί βασιλεύει εν έτει 2019 το ρουσφέτι και γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήθελε σώνει και καλά την αυτοδυναμία και κατόρθωσε να φιμώσει τον κεντρώο χώρο, που εκφράζει τη δημοκρατία και τον υγιή πατριωτισμό.

Έτσι ο πατριωτισμός εμονοπωλήθη από τα λείψανα του ΛΑΟΣ. Να γίνει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μικρή αξία έχει πλέον, λόγω της ποιότητας των συγκεκριμένων αρχηγών».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης