Ένταση και αντεγκλήσεις στο συντονιστικό του ΠΑΣΟΚ

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Απριλίου 2014, 16:17
Ένταση και αντεγκλήσεις στο συντονιστικό του ΠΑΣΟΚ
Εκρηκτικό είναι το κλίμα ανάμεσα σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ, έπειτα από τα όσα εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας κατά τη διάρκεια της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου αλλά και τα όσα επακολούθησαν.

Αφορμή δόθηκε από τη στάση που τήρησαν οι κ.κ. Γιώργος Παπανδρέου και Απ. Κακλαμάνης, για την οποία δέχθηκαν πυρά από τα ανώτατα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα το μεσημέρι τα μέλη του συντονιστικού οργάνου της Κ.Ο. του κινήματος σημειώθηκε ένταση και αντεγκλήσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι κ.κ. Θάνος Μωραΐτης και Κώστας Τριαντάφυλλος αποχώρησαν από την αίθουσα όπου συνεδρίαζε το όργανο καθώς κατήγγειλαν ότι ορισμένοι επιχειρούν να φέρουν σε διχασμό το κόμμα.

Νωρίτερα, μέλη του συντονιστικού οργάνου κατήγγειλαν τους κ.κ. Μωραΐτη και Τριαντάφυλλο ότι τάσσονται με τη γραμμή Παπανδρέου.

Όλα ξεκίνησαν όταν στελέχη του ΠΑΣΟΚ επέστησαν την προσοχή όλων για τα λεγόμενα και τις ενέργειές τους. Οι δύο βουλευτές, έσπευσαν να αντικρούσουν τα όσα ειπώθηκαν, υπερασπιζόμενοι τις επιλογές των κ.κ. Παπανδρέου και Κακλαμάνη.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Απριλίου 2014, 16:21