ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, μεταξύ μελών του Ε.Κ.Η. (Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου) και των ανδρών ασφαλείας, διότι δεν τους επετράπη η είσοδος στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, για την ενημερωτική σύσκεψη που θα γινόταν με θέμα τα δύο νέα προγράμματα που ενεργοποιεί το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, με την αρμόδια υπουργό, Λούκα Κατσέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ένταση ξεκίνησε έξω από το Επιμελητήριο, όταν η αντιπροσωπεία του Ε.Κ.Η., που πραγματοποιούσε παράσταση διαμαρτυρίας, προσπάθησε να εισέλθει στο εσωτερικό του κτηρίου, συναντώντας όμως μπροστά της «τοίχο» από άνδρες της ασφάλειας.  

Στη συνέχεια, ακολούθησαν διαπληκτισμοί μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ τα χειρότερα απεφεύχθησαν χάρη στην καίρια παρέμβαση του υπευθύνου του πολιτικού γραφείου της κας Κατσέλη, ο οποίος ζήτησε να επιτραπεί η είσοδος στην αντιπροσωπεία του Ε.Κ.Η..

Στο σημείο έφθασαν και μια διμοιρία των Μ.Α.Τ., η οποία παρατάχθηκε απέναντι από το κτήριο του Επιμελητηρίου, αλλά και μέλη της ομάδας «Δικαίωμα» που επίσης διαμαρτύρονταν. Τα μέλη κρατούσαν πανό στο οποίο αναγραφόταν η «ανεπιθύμητη η Υπουργός – 30.000 Ηρακλειώτες στον βωμό της ανεργίας».
  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης