Επαφές Πρ. Παυλόπουλου στη Σαουδική Αραβία

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017, 11:58
Επαφές Πρ. Παυλόπουλου στη Σαουδική Αραβία
Με επαφές που κορυφώνονται με τη συνάντηση με τον βασιλιά Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ σήμερα το μεσημέρι, συνεχίζεται η επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στη Σαουδική Αραβία.

Ο κ. Παυλόπουλος συναντήθηκε το πρωί με τον υπουργό Μεταφορών Σουλεϊμάν αλ Χαμντάν, με τον οποίο συζήτησε θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος, με αιχμή τον τουρισμό.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον υπουργό Εμπορίου και Επενδύσεων Μαζέντ Αμπντουλάχ αλ Κουασάμπι, με τον οποίο συζήτησε ζητήματα που αφορούν στις διμερείς οικονομικές σχέσεις και την προοπτική επενδύσεων στην Ελλάδα.

Στις συναντήσεις παρέστησαν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο κ. Παυλόπουλος θα συναντηθεί με τον αναπληρωτή διάδοχο του σαουδαραβικού θρόνου και γιο του βασιλιά της χώρας, πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ, ο οποίος εποπτεύει τα οικονομικά υπουργεία και είναι επικεφαλής του Public Investment Fund.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017, 13:26