Επανεμφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας, σε βίλα στο Λαγονήσι μπροστά στους οπαδούς του

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022, 10:36
Επανεμφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας, σε βίλα στο Λαγονήσι μπροστά στους οπαδούς του

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του την περασμένη Κυριακή ο Αρτέμης Σώρρας, σε μαζική συγκέντρωση οπαδών του στο Λαγονήσι.

Από μπαλκόνι απευθύνθηκε στους οπαδούς του που μαζεύτηκαν στο Λαγονήσι να τον ακούσουν, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Κάναμε φυλακή, μας φυλακίσανε. Ο λόγος; Γιατί η αλήθεια του δικαίου ήταν παρόν (sic) και θέλαμε να εγκαθιδρύσουμε την Ελλήνων Πολιτεία μέσα σε ένα πραγματικό αξιακό που είναι η ίδια μας η ύπαρξη. Δεν φοβήθηκε κανένας και κάτσατε στις θέσεις, τουλάχιστον όσοι έκατσαν. Όσοι μας πέταξαν τα παπούτσια, καλώς να το κάνουν, δεν μας ενδιαφέρει. Είμαι περήφανος για όλους σας και εσείς για το ίδιο το έργο. Πάνω από όλα είναι ο ίδιος ο σκοπός. Το μήνυμα είναι πολιτικό γιατί υπάρχουν πολίτες. Εμείς αναβιώνουμε τον ίδιο τον πολίτη».

Όταν τελείωσε την ομιλία του, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους δεκάδες οπαδούς του που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς για να τον συναντήσουν, κατέβηκε από το μπαλκόνι και με το τσιγάρο στο χέρι άρχισε να χαιρετά γνωστούς και άγνωστους θαυμαστές του, συνοδευόμενος από τους μπράβους που αποτελούν την ασφάλειά του.

Ο Αρτέμης Σώρρας είχε καταδικαστεί σε έξι χρόνια κάθειρξη για απόπειρα απάτης. Αποφυλακίστηκε με όρους από τις φυλακές της Χαλκίδας αφού είχε εκτίσει 2,5 χρόνια της ποινής του.

Δείτε βίντεο:

@e.sy_lindion

ΑΡΤΈΜΗΣ ΣΏΡΡΑΣ

♬ πρωτότυπος ήχος - Ε.ΣΥ ΛΙΝΔΙΩΝ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022, 10:43