«Επαρκέστατη η κυβερνητική πλειοψηφία»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014, 14:47
«Επαρκέστατη η κυβερνητική πλειοψηφία»
«Η κυβερνητική πλειοψηφία είναι επαρκέστατη και αυτό αποδείχθηκε και στη χθεσινή ψηφοφορία» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

«Αποδείχθηκε ότι εκείνοι που θέλουν να συνεχίσει η κυβέρνηση το έργο της είναι περισσότεροι από την κυβερνητική πλειοψηφία» ανέφερε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα» και απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, τονίζοντας ότι «είναι εθνική ανάγκη να ολοκληρώσει η κυβέρνηση τη θητεία της. Είναι ειλημμένη πολιτική απόφαση».

Παράλληλα, ο κ. Κεδίκογλου κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως δημιουργεί σκηνικό πόλωσης, σημειώνοντας ότι «χάνεται η ύπαρξη του Τσίπρα που στηρίζεται στο αντιμνημόνιο».

Όσον αφορά στην πρόταση μομφής που κατέθεσε εναντίον του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα δήλωσε: «Αποδείχθηκε η ασχετοσύνη του για τα κοινοβουλευτικά πράγματα. Κάποιοι δεν είχαν διαβάσει σωστά ή δεν τον είχαν συμβουλεύσει σωστά».

Τέλος, σχετικά με τη διαγραφή του Νικήτα Κακλαμάνη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: «Η ψηφοφορία είχε χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Το γνώριζε όλη η χώρα. Κρίμα που ο κ. Κακλαμάνης με τόση πολιτική εμπειρία δεν το αντιλήφθηκε. Προκαλεί έκπληξη».
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014, 14:47