Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Χρειάζεται πολλή δουλειά» και «υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων», εκτίμησε ο Άνχελ Γκουρία στις πρώτες του δηλώσεις​

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο Άνχελ Γκουρία πέρασε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Τετάρτης το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου. Επί τάπητος τέθηκε η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας μέσω στοχευμένων παρεμβάσεων. Πρόκειται για την τρίτη συνάντηση που έχουν οι δυο τους από τον Φεβρουάριο του 2015.
«Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι όλον αυτόν τον χρόνο είχαμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία» ανέφερε ο πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να υπάρξει ανάκαμψη μετά την πολυετή ύφεση.

Από τη μεριά του, ο Άνχελ Γκουρία χαρακτήρισε «κρίσιμη» την επίσκεψή του και είπε ότι ο ΟΟΣΑ θα στηρίξει το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που θέλει να προωθήσει η ελληνική κυβέρνηση, εκτιμώντας ωστόσο ότι «χρειάζεται πολλή δουλειά» και ότι «υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες για να υλοποιηθεί αυτό το πρόγραμμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης