Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Πειραιά συζήτησαν ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, και ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνάντηση που είχαν σήμερα το μεσημέρι, έπειτα από αίτημα του δημάρχου.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. δήλωσε ότι άκουσε τα θέματα που του έθεσε ο κ. Μιχαλολιάκος και είπε ότι θα στηρίξει κάθε προσπάθεια που κάνει, με στόχο την ποιοτική, κοινωνική, και οικονομική βελτίωση του Πειραιά, τον οποίο χαρακτήρισε δήμο με πολλά και σοβαρά προβλήματα.
 
Ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε, επίσης, ότι στήριξε τον κ. Μιχαλολιάκο στη μάχη για την νίκη στον δήμο, καθώς, όπως ανέφερε, τον συνδέουν μαζί του δεσμοί πολυετούς φιλίας και αγώνες, αφού και οι δύο είναι πολιτικά τέκνα του Ευάγγελου Αβέρωφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχαλολιάκος ευχαρίστησε τον κ. Καρατζαφέρη για την ανταπόκρισή του στο αίτημά του για συνάντηση και για τη στήριξη που του πρόσφερε για την αναβάθμιση του Πειραιά.

Ο δήμαρχος Πειραιά αναφέρθηκε, επίσης, στα προβλήματα του δήμου και στις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί και σημείωσε ότι ο κ. Καρατζαφέρης τού είπε πως θα τον στηρίξει και στη συνέχεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης