«Aπό την αρχή, με την κατάθεση του φορολογικού νομοσχεδίου, αλλά και τη συζήτησή του στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, δηλώσαμε, καταψηφίζουμε επί της αρχής το νομοσχέδιο αυτό, γιατί θεωρούμε ότι έρχεται με μεγάλη καθυστέρηση, είναι πρόχειρο, άτολμο, άνευρο, γραφειοκρατικό, πολύ κατώτερο των περιστάσεων, ενώ ακόμη διαφωνούμε κάθετα και με τη βασική του πολιτική φιλοσοφία.

Γιατί εκτιμούμε ότι είναι ένα νομοσχέδιο κοινωνικά άδικο, αντιαναπτυξιακό και φυσικά θα αποδειχθεί στην πράξη και αναποτελεσματικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς, η Κυβέρνηση, παρά τη δική μας θετική διάθεση, τις προτάσεις μας, την εκπεφρασμένη πολιτική βούλησή μας να στηρίξουμε κάθε θετικό μέτρο, έφερε ένα νομοσχέδιο πολύ κατώτερο των περιστάσεων και ο τόπος έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για μια γενναία-ριζοσπαστική φορολογική μεταρρύθμιση που την έχει ανάγκη.

Γι’ αυτό το λόγο, το θέμα της φορολογικής μεταρρύθμισης για τη ΝΔ εξακολουθεί και παραμένει ανοιχτό», δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Ο κ. Καράογλου υπογράμμισε ότι η Ν.Δ. υπερψήφισε ορισμένα άρθρα και καταψήφισε όσα διαφωνούσε ενώ σημείωσε ότι θα δώσει στην ολομέλεια της Βουλής μάχη για αλλαγές σε άδικα άρθρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης