Επίθεση Μαξίμου σε ΜΜΕ για την απόκρυψη της εξόδου της χώρας από το μνημόνιο

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018, 12:04
Επίθεση Μαξίμου σε ΜΜΕ για την απόκρυψη της εξόδου της χώρας από το μνημόνιο
Επίθεση στα «μέσα ενημέρωσης της διαπλοκής», τα οποία προσπαθούν να «θάψουν» την είδηση για «καθαρή έξοδο» της χώρας από τα μνημόνια, εξαπολύει το Μέγαρο Μαξίμου με σχετική ανακοίνωση.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά πρωτοσέλιδα απελπισίας. Τα μέσα ενημέρωσης της διαπλοκής που επί τρία χρόνια ενημέρωναν το κοινό τους ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδηγεί τη χώρα στα βράχια, καταστρέφει την οικονομία, δεν πιάνει τους στόχους, θα φέρει κόφτες, τέταρτο μνημόνιο, πιστοληπτική γραμμή, νέες δεσμεύσεις και πολλά αλλά, μετά τη χθεσινή επίσκεψη Γιούνκερ και τα ξεκάθαρα μηνύματα που εξέπεμψε για «καθαρή έξοδο» από τα μνημόνια, προφανώς έχασαν τον ύπνο τους. Όχι όμως και την ευρηματικότητά τους.

Και επειδή όταν η πραγματικότητα δεν τους αρέσει, συνήθως αυτήν την πληρώνει στα πρωτοσέλιδα και τα δελτία ειδήσεών τους, από χθες καταβάλλουν μια ακόμη αξιέπαινη προσπάθεια να θάψουν την είδηση και να μας πείσουν ότι η μέρα είναι νύχτα και το άσπρο μαύρο.

Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά τόσο στους διευθυντές και τους απελπισμένους ιδιοκτήτες τους όσο όμως και στη δύσμοιρη ενημέρωση...

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018, 12:10