Δριμεία επίθεση τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στην αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για θέματα που άπτονται της τρέχουσας διαπραγμάτευσης με τους εταίρους.

«Αποδείχθηκε πως προχωρώντας σε μονομερείς ενέργειες δεν έρχεται το τέλος του κόσμου», τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος, προσθέτοντας ωστόσο ότι «η παράταση της δανειακής σύμβασης που υπέγραψε η κυβέρνηση είναι μνημόνιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε για ορδές λαθρομεταναστών που έχουν καταλάβει τις πόλεις. Τι παραπάνω είχαμε πει εμείς, που η κυβέρνησή του μας χαρακτήρισε εγκληματική οργάνωση για αυτά τα λόγια;», συνέχισε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής.

Ακόμη, ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε και στη φράση του κ. Σαμαρά ότι η χώρα θα οδηγηθεί στα βράχια, αναφέροντας ότι αυτό το επέλεξε ο λαός:

«Στις 25 Ιανουαρίου ο λαός ψήφισε κατά του μνημονίου. Αν όπως είπε ο κ. Σαμαράς, η χώρα οδηγηθεί στα βράχια, το επέλεξε ο λαός με πλήρη ευθύνη. Κι αν δεν το είχε αντιληφθεί, φρόντισε να το πει η ΝΔ με την προεκλογική προπαγάνδα και τα σποτ της κινδυνολογίας ότι θα κλείσουν οι τράπεζες, τα σούπερ μάρκετ και θα σταματήσει η καταβολή των μισθών. Άρα, ο λαός εν πλήρη γνώσει ανέλαβε την ευθύνη να ρίξει τη χώρα στα βράχια, όπως ισχυρίζονται ότι θα συμβεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης