Για «ανευθυνότητα, φαυλότητα και προπαγάνδα», κατηγορεί την ΝΔ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, σχολιάζοντας τα όσα τις τελευταίες μέρες αναφέρουν για την οικονομία ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στελέχη της ΝΔ.

«Αντί να αρθρώσει έναν τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο, απέναντι σε ένα καταστροφικό κυβερνητικό της παρελθόν, δείχνει ότι δεν αντιλαμβάνεται τίποτε», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην δήλωση του και επισημαίνει ότι «επί τρείς ημέρες και επί πολλές φορές ημερησίως, παρακολουθούμε συνεχείς ανακοινώσεις, δηλώσεις, συνεντεύξεις τόσο του αναπληρωτή νομάρχη Οικονομίας κ. Σταϊκούρα, όσο και του κ. Μιχελάκη, οι οποίοι είτε σε συνδυασμό, είτε χωριστά, πασχίζουν πότε να υπολογίσουν, μέσα σε μία πλήρη σύγχυση, πόσο ήταν το χρέος που άφησε η Ν.Δ. και πότε αν η απογραφή της Ν.Δ. το 2004 ήταν πράξη ωφέλιμη ή επιζήμια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο κ. Πεταλωτής αναφορικά με την απογραφή του 2004 επισημαίνει ότι «ο κ. Μιχελάκης την χαρακτήρισε «καταστροφική», για την οποία, όμως, δεν έφταιγε ο κ. Καραμανλής, αλλά ο «κακός» κ. Αλογοσκούφης. Ο οποίος όλως τυχαίως πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε το δόγμα Καραμανλή «άστο για αργότερα».

Την ίδια απογραφή, καταλήγει ο κ Πεταλωτής, «η ΝΔ του κ. Σαμαρά, την χαρακτήριζε πέρυσι απαραίτητη και επιβεβλημένη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης