Επίθεση σε μαθήτρια, από «γνωστή ομάδα θρασύδειλων φασιστοειδών», χθες το απόγευμα, στο κέντρο των Γιαννιτσών, καταγγέλλει, με σημερινή ανακοίνωσή της, η ΤΟ Πέλλας του ΚΚΕ.

«Άνανδρα την απείλησαν και τη χτύπησαν», αναφέρεται στην ανακοίνωση και τονίζεται πως οι δράστες «είναι οι ίδιοι που εδώ και καιρό έχουν στοχοποιήσει και απειλήσει μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, που επιτέθηκαν στα γραφεία του ΚΚΕ στα Γιαννιτσά, που γέμισαν τα σχολεία της πόλης με κέλτικους σταυρούς και ναζιστικά σύμβολα, που σπέρνουν το δηλητήριο του φασισμού και του εθνικισμού στη νεολαία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι γελασμένοι ότι θα μας φοβίσουν με τέτοιες ενέργειες», τονίζεται -μεταξύ άλλων- στην ανακοίνωση και προστίθεται πως «100 χρόνια ζωής και δράσης το ΚΚΕ δεν λύγισε ποτέ».

Η συγκεκριμένη ενέργεια «μόνο τυχαία δεν είναι τη συγκεκριμένη στιγμή», σημειώνει το ΚΚΕ και καταφέρεται εναντίον της κυβέρνησης και του υπουργείου Παιδείας επισημαίνοντας πως «έφεραν σαν τους «κλέφτες» προς ψήφιση το νομοσχέδιο- έκτρωμα για την Παιδεία μέσα στη Μ. Δευτέρα».

Το ΚΚΕ καλεί επίσης σε ενδυνάμωση του κόμματος στις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές ως «τη μόνη φωνή αντίστασης στην πολιτική της ΕΕ, της ένωσης των εκμεταλλευτών, τον εχθρό των λαών και των δικαιωμάτων τους», γιατί μόνο αυτό «αποτελεί συνεπή αντίπαλο της ναζιστικής – εγκληματικής Χρυσής Αυγής και των υπόλοιπων φασιστικών ομάδων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης