Επίθεση στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για τη δόση των 2,8 δισ. ευρώ. Αφορμή για την επίθεση ήταν ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Μπήκατε σε μεγάλη ταλαιπωρία για να κάνετε ένα ΣΥΡΙΖΑ TV. Υπήρχε ένας απλούστερος δρόμος. Ο δρόμος του κ. Λεβέντη, του φίλου του κ. Τσίπρα. Μπορούσε να σας εξηγήσει πως καταπατά κανείς μια συχνότητα, πως κάνει ένα κανάλι χωρίς λεφτά, χωρίς εφορίες, χωρίς ασφάλιση, χωρίς ΙΚΑ-μικα και τα σχετικά. Και αν το κανάλι δεν πηγαίνει καλά. Θα σας εξηγήσει και πως το πουλάς κιόλας και πως κερδίζεις» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το περιβόητο ηθικό πλεονέκτημα έχει γίνει βαρίδι στα πόδια σας. Αλλά το αληθινό πρόβλημα δεν είναι ότι πιστεύατε ότι είχατε ηθικό πλεονέκτημα έναντι όλων των άλλων, γιατί για να είμαστε ειλικρινείς ποτέ δεν το πιστέψατε. Το πρόβλημα είναι ότι συνεχίζετε να πιστεύετε ότι η ελληνική κοινωνία έχει αυτή ένα πνευματικό μειονέκτημα. Εν ολίγοις περνάτε τους ψηφοφόρους για χαζούς» υποστήριξε ο Στ. Θεοδωράκης.

Πρόσθεσε ότι «κάνετε τώρα πως δεν ξέρετε την οικογένεια Καλογρίτσα. Δεν είναι έντιμο. Τους βάλατε μπροστά τους ανθρώπους και τώρα δεν λέτε καθαρά ούτε το όνομα τους: Καλογρίδας – Καλοβίδας – Κατσαβίδας. Πως ακριβώς τον έλεγαν τον υπερθεματιστή σας;».

Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε: «τώρα τι ακριβώς δίνετε; Το δίκτυο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη; Τα εργοστάσια και τους αγωγούς μεταφοράς του νερού; Τους πόρους; Τον Μόρνο, τον Εύηνο και τον Αλιάκμονα;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης