«Επικοινωνιακές» διαρροές καταγγέλλει ο Άκης

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012, 18:45
«Επικοινωνιακές» διαρροές καταγγέλλει ο Άκης
Με νέα ανακοίνωσή του, μέσα από τη φυλακή, ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος καταγγέλλει «επιτηδευμένες διαρροές, ότι δήθεν αποκαλύφθηκαν νέα ακίνητα και νέοι λογαριασμοί του Άκη στο εξωτερικό, ότι δήθεν αποκαλύφθηκε δίκτυο εταιρειών στο εξωτερικό που θα ελέγξουν, αν ταυτίζονται με τον Άκη και εμβάσματα παράνομων πληρωμών με μίζες, που δήθεν έχουν οι διωκτικές αρχές στα χέρια τους».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Προχωρούμε στο τέλος πια της ανάκρισης που διεξάγει από το Πάσχα ο Ανακριτής κ. Μαλής, της επιχείρησης πασχαλινών προφυλακίσεων, που οι εισαγγελείς κ. Κυβέλου και κ. Σίσκου μαζί του προώθησαν με μεγάλη επιτυχία, στη βάση μιας ποινικής δίωξης που διεξαγόταν για είκοσι μήνες, και την οποία «με το έτσι θέλω» έκλεισαν σιωπηρά, χωρίς να μπορέσω να λάβω γνώση της δικογραφίας και να παράσχω σχετικές εξηγήσεις.

Αυτή την ποινική δίωξη με αίτηση μου ζήτησα από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών να την κηρύξει απαράδεκτη, όπως και όλες τις μεταγενέστερες από αυτήν, δικονομικές πράξεις. Η αίτηση αυτή συζητείται ήδη σε τρεις συνεδριάσεις στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών τις τελευταίες δύο εβδομάδες και αναμένω να εκδοθεί σχετικό βούλευμα. Έτσι εξηγείται η αγωνιώδης προσπάθεια τις τελευταίες μέρες της ανάκρισης να «ξεθάψει» και να προβάλει επικοινωνιακά ότι δήθεν αποκαλύφθηκαν «νέα ακίνητα και νέοι λογαριασμοί του Άκη στο εξωτερικό», ότι δήθεν αποκαλύφθηκε «δίκτυο εταιρειών στο εξωτερικό που θα ελέγξουν, αν ταυτίζονται με τον Άκη» και «εμβάσματα παράνομων πληρωμών με μίζες», που δήθεν έχουν οι διωκτικές αρχές στα χέρια τους. Αυτά όλα είναι τελείως αβάσιμα.

Καταγγέλλω αυτές τις επιτηδευμένες διαρροές, ως απόλυτα ψευδείς και συκοφαντικές. Είναι ενέργειες αυτών που θέλουν να με λασπώσουν, να με συκοφαντήσουν, να με βλάψουν επικοινωνιακά, όσο γίνεται πιο πολύ. Ας δουν καλύτερα το χάος, τη διάλυση και την καταστροφική πορεία του τόπου, που ως ηγετίσκοι, τον οδήγησαν τα τελευταία χρόνια.

Δηλώνω δε ρητά ότι εμπιστεύομαι απόλυτα την Ελληνική Δικαιοσύνη και περιμένω όλους αυτούς τους ψευδοκατήγορους, τους λασπολόγους και τους συκοφάντες να βρεθούμε μπροστά στο φυσικό μας δικαστή.

Εκεί βέβαια θα βρεθεί μαζί μας και το ΚΥΣΕΑ, για να υπερασπιστούμε το έργο μας για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Κορυδαλλός, 11.9.2012
Άκης Τσοχατζόπουλος».

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

Διαβάστε επίσης:
Στοιχεία- φωτιά προκύπτουν από τα χειρόγραφα του Άκη Τσοχατζόπουλου, Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012, 18:48