Επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ θα πραγματοποιήσει, από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νίκος Βούτσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο Πρόεδρος της Βουλής θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Κράτους του Ισραήλ, κ. Reuven Rivlin, με τον Πρόεδρο της Κνέσετ, κ. Yuli Edelstein, ενώ θα πραγματοποιηθεί και τριμερής συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Κνέσετ κ. Edelstein, του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Βούτση και του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου κ. Δημήτρη Συλλούρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Κνέσετ, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων θα συναντηθεί επίσης με τον αρχηγό της ισραηλινής Αντιπολίτευσης κ. Isaak Hevzog, καθώς και με την επικεφαλής και τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ισραήλ – Ελλάδας κυρία Ayelet Nachmias-Verbin.

Από παλαιστινιακής πλευράς, ο Πρόεδρος της Βουλής θα συναντηθεί με τον Παλαιστίνιο Πρόεδρο κ. Mahmoud Abbas, με τον Γενικό Γραμματέα της PLO κ. Saeb Erekat και με ομάδα μελών του PLC υπό τον κ. Azzam al- Ahmad.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων θα έχει επίσης συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων και πάσης Παλαιστίνης κ. Θεόφιλο Γ΄, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης