Διήμερη επίσημη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει στην Ελλάδα την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σλοβενίας Μπόρουτ Πάχορ, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα, αύριο στις 10.00 το πρωί ο πρόεδρος της Σλοβενίας θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και εν συνεχεία θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα έχει συνάντηση με τον κ. Παυλόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών στο Προεδρικό Μέγαρο και στις 12.00 ο κ. Μπόρουτ Πάχορ θα μεταβεί στο Μαξίμου για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας επίσκεψης του Σλοβένου προέδρου στην Ελλάδα θα κλείσει με το επίσημο δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν του ο Προκόπης Παυλόπουλος στο Προεδρικό Μέγαρο.

Την Τετάρτη ο Σλοβένος πρόεδρος θα μεταβεί στο Ναύπλιο, όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Ναυπλίου Δημήτριο Κωστούρο και ακολούθως θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια αναμνηστικής πλάκας της Σλοβενίας, έναντι του Αγ. Σπυρίδωνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης