Στην Κύπρο μεταβαίνει σήμερα Πέμπτη ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας προσκεκλημένος του ομολόγου του, Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Συλλούρη.

Ο κ. Τασούλας θα βρίσκεται στην κυπριακή πρωτεύουσα 11-13 Σεπτεμβρίου 2019 και κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρη Συλλούρη, τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Χριστοδουλίδη, και τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β’. Ο κ. Τασούλας θα έχει επίσης χωριστές συναντήσεις με αρχηγούς και εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωί της Παρασκευής, στις 11:00, ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων θα απευθύνει ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας. Την ίδια ημέρα θα επισκεφθεί και θα καταθέσει στεφάνι στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, στα Φυλακισμένα Μνήματα και στο Στρατόπεδο «Αντιστράτηγου Σωτήριου Σταυριανάκου» της ΕΛΔΥΚ, στη Μαλούντα.

Τον Πρόεδρο της Βουλής θα υποδεχθεί απόψε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο κοσμήτορας του Σώματος, βουλευτής, Χρίστος Ορφανίδης.

Τον κ. Τασούλα θα συνοδεύει, κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο, ο γενικός γραμματέας της Βουλής, Γεώργιος Μυλωνάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης