Τη δέσμευση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, θα προχωρήσει στην ανασυγκρότηση μιας ισχυρής δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, επανέλαβε ο Αλέξης Τσίπρας από την Κέρκυρα, κατά την επίσκεψή του στα γραφεία ης ΕΡΑ, όπου είχε συνάντηση με τους απολυμένους εργαζόμενους, ενώ αποκάλεσε «μνημονιακό φερέφωνο την Δημόσια Τηλεόραση».

«Επαναλαμβάνω και αυτό που είχαμε δηλώσει και στη Βουλή. Με το που θα αποκατασταθεί η δημοκρατική λειτουργία και ο ελληνικός λαός θα δώσει την εντολή να σταματήσει η μνημονιακή λαίλαπα, θα επανέλθουμε στο θεσμικό πλαίσιο της ΕΡΤ. Στο θεσμικό πλαίσιο της ισχυρής ελληνικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, του ισχυρού brand name της ΕΡΤ, προκειμένου όχι να γυρίσουμε σε αυτό που είχαμε πριν τις 11 Ιούνη, αλλά να ανασυγκροτήσουμε μια ισχυρή δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ.Τσίπρας ανέφερε ότι η δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση θα είναι «πραγματικά δημόσια, έγκυρη, πλουραλιστική, αντικειμενική και όχι μνημονιακό φερέφωνο, όπως αυτό το οποίο ξεκίνησε να εκπέμπει μόλις προχθές και πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια θλιβερή εξέλιξη που δεν τιμά τη δημοκρατία στη χώρα μας».

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε από την Κέρκυρα, δήλωσε: «Ό,τι δεν αρέσει στο ΣΥΡΙΖΑ το βγάζουν παράνομο και αντισυνταγματικό. Τα δικαστήρια βέβαια έχουν άλλη γνώμη, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ υποκαθιστά και τα δικαστήρια».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης