Στις 24-25 Οκτωβρίου 2011 ο Υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στο Βελιγράδι στο πλαίσιο της επιχειρηματικής διάσκεψης «Go International», που υλοποιείται από τον όμιλο EFG Eurobank, σε συνεργασία με τους τρεις μεγαλύτερους εξαγωγικούς φορείς της Ελλάδας (Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων, Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Βελιγράδι, ο κ. Δόλλης πρόκειται να συναντηθεί τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, με τον Υπουργό Εξωτερικών της Σερβίας Vuk Jeremic και με τον Υπουργό Οικονομικών και Περιφερειακής Ανάπτυξης Nebojsa Ciric. Εν συνεχεία, θα εκφωνήσει ομιλία στο φόρουμ «Go International» (Ξενοδοχείο Hyatt, 19:50). Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου ο κ. Υφυπουργός, θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της διήμερης παραμονής του στο Βελιγράδι, ο κ. Δόλλης πρόκειται, επίσης, να επισκεφθεί τον ανακαινισθέντα, με ελληνική χρηματοδότηση, Πύργο Νεμπόισα, τόπο μαρτυρίου του Ρήγα Φεραίου, καθώς και την Εστία του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού του Βελιγραδίου, ενώ αναμένεται να έχει συνάντηση με την ηγεσία της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας στη Σερβία.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης