Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Αντιστράτηγο Σταμάτιο Ράπτη, επισκέφθηκε, ο Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, με αφορμή την εμπλοκή προανακριτικού λειτουργού, στελέχους του Λιμενικού Σώματος, σε διαλόγους με τον ισοβίτη κ. Γιαννουσάκη για την υπόθεση του πλοίου Noor 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Πλακιωτάκης ζήτησε πλήρης ενημέρωση για την υπόθεση καθώς και την τήρηση των προβλεπόμενων από το νόμο ενεργειών, ώστε να χυθεί άπλετο φως στο περιστατικό.
Μάλιστα, όπως δήλωσε σχετικά, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Α’ Αθηνών, σε συνέντευξή του, στο ρ/σ Real, «με εντολή του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Πλακιωτάκης συνάντησε τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος και ζήτησε εξηγήσεις ως προς το γιατί δεν έχει γίνει ΕΔΕ για τον κ. Χριστοφορίδη».

Παράλληλα, είπε ο κ. Κικίλιας: «Ο κ. Χριστοφορίδης εμπλέκει τον κ. Καμμένο ο οποίος έχει συνομιλήσει δώδεκα (12) φορές με τον ισοβίτη» και ξεκαθάρισε: «Η ΝΔ δε θα ανεχτεί καμία συγκάλυψη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης