Το υπουργείο Άμυνας θα επισκεφθεί αύριο μετά τη συνεδρίαση της Βουλής, κατά την «ώρα του πρωθυπουργού», ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα του υπουργείου.

Ο ΛΑΟΣ, αναφερόμενος στην έλευση της τρόικας και τις πιέσεις για κατάργηση, ή μείωση του 13ου και 14ου μισθού, υποστηρίζει ότι «καλό θα ήταν, σε όλα τα θέματα να διαπιστώσουμε τι γίνεται στον περίγυρό μας». Για το ίδιο, εξάλλου, θέμα και με αφορμή την αύξηση της ανεργίας, ο εκπρόσωπος του κόμματος, Κωστής Αϊβαλιώτης, σε δήλωσή του ανέφερε ότι προέχει η εξεύρεση θέσεων απασχόλησης και έπονται «όλα τα άλλα που έχουν σχέση με αμοιβές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ δήλωσε: «Η δραματική αύξηση της ανεργίας επιβεβαιώνει την επιμονή μας στο ότι το πρώτο θέμα είναι να βρεθούν θέσεις εργασίας και ακολουθούν όλα τα άλλα που έχουν σχέση με αμοιβές».

Τέλος, σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τις χρηματοδοτήσεις των κομμάτων, το γραφείο τύπου του ΛΑΟΣ, αναφέρει ότι «μπορούμε και με λιγότερα», αλλά προσθέτει ότι τα χρήματα που δίνονται στα κόμματα «ξαναγυρίζουν στην αγορά υπό μορφή μισθών, υπό μορφή αγορών, υπό μορφή ενοικίων κ.λπ.».

Επιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης