Επίσκεψη Κικίλια στη Στερεά Ελλάδα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014, 05:36
Επίσκεψη Κικίλια στη Στερεά Ελλάδα
Στα καθήκοντα και στη σωστή λειτουργία της Αστυνομίας αναφέρθηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, τονίζοντας ότι «θέλουμε να λειτουργεί προς όφελος του πολίτη», αλλά και «να είναι σύγχρονη και αποτελεσματική». Ο κ. Κικίλιας, επισκέφθηκε την Πέμπτη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και παράλληλα την έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία. Στη συνέχεια μετέβη στα Καμμένα Βούρλα, όπου βρέθηκε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

«Εμείς θέλουμε μια Αστυνομία που να λειτουργεί με αποκλειστικό γνώμονα το όφελος του πολίτη και πάντα με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της κάθε τοπικής κοινωνίας», τόνισε κατά την επίσκεψη και συμπλήρωσε πως στόχος του υπουργείου του είναι «μία σύγχρονη και αποτελεσματική Αστυνομία, που επιτελεί στο ακέραιο το καθήκον της, κερδίζει το σεβασμό και την αγάπη των πολιτών, κάτι που αποτελεί και απαραίτητη προϋπόθεση για την καλύτερη λειτουργία της».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, πραγματοποίησε σύσκεψη με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Γεώργιο Σουγλιέρη, τους Βοηθούς του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Νικολάου και Αστυνομικό Διευθυντή Δημήτριο Αρβανίτη, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Ταξίαρχο Στέφανο Λουλακούδη, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καμμένων Βούρλων, καθώς και Διευθυντές και Διοικητές των Υπηρεσιών της Στερεάς Ελλάδας και εκπροσώπους συνδικαλιστικών φορέων όλων των Νομών της Περιφέρειας.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014, 05:36