Επίσκεψη Σαμαρά στην Καβάλα

Επίσκεψη Σαμαρά στην Καβάλα
Την Καβάλα επισκέφθηκε, σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς και μετέβη στις πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου του κοιτάσματος Πρίνου – Θάσου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το 1976, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, στην Καβάλα, είχε πει ότι για να γνωρίζουμε το μέλλον ενός τόπου, πρέπει να γνωρίσουμε τον πλούτο του.

Η παρουσία μου, σήμερα, εδώ συμβολίζει την απόφασή μου να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να γίνουν οι σωστές εξορύξεις, η άντληση πετρελαίου και φυσικού αερίου σε όλες τις ελληνικές θάλασσες και σε όλα τα ελληνικά πελάγη».

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στην περιήγησή του στις πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου συνόδευε ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και ειδικός σε θέματα εξόρυξης και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων κ. Ηλίας Κονοφάγος.

Όπως αναφέρεται, ο πρόεδρος της “Καβάλα Oil Α.Ε.”. κ. Βασίλης Παππάς, παρέδωσε στον κ. Σαμαρά ολοκληρωμένη μελέτη εκμετάλλευσης κοιτασμάτων.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε τα γραφεία της εταιρίας “Καβάλα Oil Α.Ε.” και ενημερώθηκε για την πορεία της παραγωγής των κοιτασμάτων.

Eπιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012, 17:17