Επίσκεψη στην Στοά των Εμπόρων έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018, 16:01
Επίσκεψη στην  Στοά των Εμπόρων  έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Την Στοά των Εμπόρων, στο κέντρο της Αθήνας, επισκέφθηκε σήμερα 12 του μηνός  ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή το  εορταστικό διημέρο «Ζήσε την Αθήνα στα Σημεία» που διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πέρασε από όλα τα καταστήματα τα οποία και άρχισαν να λειτουργούν πρόσφατα στο πλαίσιο της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.Αλ.Ο), παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα με κοινωνικό και περιβαλλοντικό όφελος.Ο κοινωνικός σκοπός των επιχειρήσεων, πάντως, όπως εξήγησαν οι εργαζόμενοι, δεν σχετίζεται μόνο με τα προϊόντα που πωλούν αλλά και με το ότι σε μερικές από αυτές απασχολούνται άνθρωποι από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Ο κ. Μητσοτάκης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για μία επιχείρηση που παράγει χειροποίητα αντικείμενα από τις σελίδες αδιάθετων τευχών του περιοδικού «Σχεδία» με τη μέθοδο της δημιουργικής ανακύκλωσης (upcycling).

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται ειδικά αυτό το διήμερο στη στοά, μαθητές γυμνασίου της Αθήνας τυπώνουν ευχετήριες κάρτες για τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Οι επισκέπτες μπορούν να συμπληρώσουν μια κάρτα με μια δική τους ευχή και να την κρεμάσουν μαζί με τις άλλες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε στην κάρτα του «Υγεία, ευτυχία και χαρά για το 2019».
Στις συζητήσεις που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ με τους απασχολούμενους στις κοινωνικές επιχειρήσεις δεν έλειψαν και οι αναφορές σε πολιτικές προτιμήσεις με πολλούς από τους εργαζόμενους αλλά και τους καταναλωτές να δηλώνουν πως θα τον ψηφίσουν.

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018, 16:15