Η κυβέρνηση θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλίσει τα συμφέροντα των εργαζόμενων στην εταιρεία «Ελληνικά Λιπάσματα & Χημικά», συμφερόντων Λαυρεντιάδη, ανέφερε ο Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Αλέξης Χαρίτσης, σε συνάντηση με τους εργαζόμενους της εταιρείας στο πλαίσιο επίσκεψής του στην περιοχή της Καβάλας – Δράμας.

Οι εργαζόμενοι σύμφωνα με την ενημέρωση από το υπουργείο του εξέθεσαν τα πολύ σοβαρά εργασιακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της κακής διαχείρισης από την ιδιοκτησία της επιχείρησης και ο υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα θέσει τα προβλήματά τους σε ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Χαρίτσης μετείχε ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Δράμας, ενώ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σε τοπικά μέσα ενημέρωσης στην Καβάλα, και επισκέφτηκε την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚΟΙΝΣΕΠ) που δραστηριοποιείται στο Δασικό Χωριό Παγγαίου καθώς και τον Αγροτικό Αλιευτικό Συνεταιρισμό Λιμνοθαλασσών Κεραμωτής Καβάλας.

Στην ομιλία του, καθώς και στη συνέντευξη Τύπου, ο Υφυπουργός περιέγραψε το νέο τοπίο που διαμορφώνεται στην οικονομία μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και τη συμφωνία για τον οδικό χάρτη για το χρέος. Επίσης παρουσίασε τα προγράμματα επιχειρηματικότητας του νέου ΕΣΠΑ, τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο, το εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) και το σχέδιο Γιούνκερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης