Επίθεση από άγνωστα άτομα δέχτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή του Αμαρουσίου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενώ έπινε καφέ μαζί με έναν αστυνομικό (που φέρεται να είναι στη συνοδεία του βουλευτή της Χ.Α. Αντ. Γρέγου) και τη σύζυγο του αστυνομικού περίπου 30 άτομα του επιτέθηκαν με σπρέι πιπεριού ενώ όπως αναφέρουν μάρτυριες τον χτύπησαν με λοστό στο κεφάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον βουλευτή παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για άναδρη δολοφονική επίθεση και συμπληρώνει πως: «Ο Συναγωνιστής αμύνθηκε και η επίθεση αποκρούστηκε με αποτέλεσμα οι άνανδροι παρακρατικοί τελικά να τραπούν σε φυγή.Ο βουλευτής μας μετέβη για όλες τις προληπτικές εξετάσεις σε δημόσιο νοσοκομείο, καθώς δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι με σιδηρολοστό. Καλούμε τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» να καταδικάσουν την άνανδρη δολοφονική επίθεση. Η μη καταδίκη της, όπως έγινε και στο παρελθόν σε ανάλογες επιθέσεις, αλλά και οι πανηγυρισμοί στα μισθωμένα από αυτούς μέσα ενημέρωσης, αποδεικνύουν την συνενοχή τους στα εγκλήματα κατά του Λαϊκού Συνδέσμου». καταλήγει η ανακοίνωση.

Παρακολουθήστε δηλώσεις του φαρμακοποιού:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης