Επίτιμος δημότης Καλαβρύτων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015, 09:15
Επίτιμος δημότης Καλαβρύτων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος
Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, μετά από εισήγηση του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Γιώργου Λαζουρά, ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Καλαβρύτων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος θα επισκεφθεί τα Καλάβρυτα στην 72η Επέτειο του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015.

Με άλλη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, μετά από εισήγηση του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Γιώργου Λαζουρά, παγώνουν για τρίτη συνεχή χρονιά, τα πάσης φύσεως δημοτικά τέλη του Δήμου Καλαβρύτων, συνεκτιμώντας, όπως τόνισε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, την οικονομική κατάσταση των δημοτών μας και την κρίση που διέρχεται η Χώρα.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, μετά το πέρας του Δημοτικού Συμβουλίου, δήλωσε:

«Αποτελεί εξαιρετική τιμή για το Δήμο Καλαβρύτων και τη μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων και ένδειξη σεβασμού προς τους Καλαβρυτινούς νεκρούς, η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, που είναι ο ρυθμιστής του πολιτεύματος και εκφράζει την ενότητα του κράτους και του λαού, στα Καλάβρυτα στην 72η Επέτειο του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Ελάχιστο οφειλόμενο χρέος από το Δήμο μας, αλλά και έκφραση των ευχαριστιών μας για αυτή την επίσκεψή του, είναι η ανακήρυξη του σε επίτιμο δημότη Καλαβρύτων, που έγινε με την απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου.»

ΠΗΓΗ: thebest.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015, 09:15