Επιβεβαιώνει ο Πολάκης: «Με πλαστογραφία αποφυλακίστηκε ο Φλώρος»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018, 20:22
Επιβεβαιώνει ο Πολάκης: «Με πλαστογραφία αποφυλακίστηκε ο Φλώρος»
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για την υπόθεση Φλώρου και το σκάνδαλο της Energa. Μεταξύ άλλων τόνισε πως "η δικαιοδοτική κρίση για την αποφυλάκιση ανήκει στο δικαστικό συμβούλιο. Υπάρχουν κι άλλοι κρατούμενοι που είχαν ποσοστό αναπηρίας 75% και οι οποίοι είχαν τρεις απορριπτικές εκθέσεις από το αντίστοιχο δικαστικό συμβούλιο - πάρα το ποσοστό αναπηρίας τους που είχε διαπιστωθεί από το ΚΕΠΑ. Έγινε έλεγχος για τις γνωματεύσεις για να διαπιστωθεί αν είναι γνήσια τα πιστοποιητικά.

Διαπιστώθηκε, ανάμεσα σε άλλα, και με αδιάσειστα στοιχεία ότι το βασικό χαρτί με το οποίο διαγνώστηκε η πάθηση της υπνικής άπνοιας είναι πλαστό και δεν είναι κατάλληλα υπογεγραμμένο.

Μπορεί να έχει πλαστογραφηθεί ακόμα και η υπογραφή της γιατρού, η οποία πάντως δεν είχε δικαίωμα να υπογράψει, δεν ήταν επιμελήτρια ΕΣΥ ούτε και διευθύντρια της κλινικής.

Διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των αρχείων ότι είναι άλλες οι πραγματικές μετρήσεις από αυτές που περιγράφονται στην εξέταση για την υπνική άπνοια.

Όλα τα νόμιμα μέσα θα εξαντληθούν για να φτάσει το ζήτημα έως το τέλος. Είναι πρόκληση για την ελληνική κοινωνία".

Διαβάστε ακόμα: Η ιατρός που φέρεται να υπέγραψε τη γνωμάτευση για τον Φλώρο καταγγέλλει πλαστογραφία

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018, 20:22