Το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων που δρομολογεί η κυβέρνηση και το νέο επενδυτικό τοπίο που διαμορφώνεται στην Ελλάδα θα παρουσιάσει στις γαλλικές επιχειρήσεις ο Υπουργός Επικρατείας κ. Χάρης Παμπούκης, στο πλαίσιο του Ελληνο-Γαλλικού Επιχειρηματικού Φόρουμ που διοργανώνει ο ΣΕΒ στο Παρίσι την ερχόμενη Τρίτη 7 Ιουνίου.

Το φόρουμ πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον κεντρικό Εργοδοτικό Φορέα της Γαλλίας MEDEF (Mouvement des Entreprises de France) και, σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΣΕΒ, στην εκδήλωση θα εκπροσωπηθούν σε υψηλό επίπεδο μεγάλες γαλλικές εταιρείες του κλάδου ενέργειας, κατασκευών, τηλεπικοινωνιών, μεταφορών, τουρισμού και τραπεζών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από ελληνικής πλευράς θα συμμετάσχουν εταιρείες ενέργειας, βαριάς βιομηχανίας, κατασκευών, χημικών, φαρμακοβιομηχανίας και πληροφορικής.

Στόχος του ΣΕΒ, όπως επισημαίνει ο Αντιπρόεδρος και επικεφαλής Διεθνών Δράσεων κ. Θ. Λαβίδας είναι να κεντριστεί το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών εταιριών για επενδυτική δραστηριοποίηση στη χώρα μας αλλά και η αναστροφή του αρνητικού κλίματος, που επικρατεί στους ευρωπαϊκούς κύκλους ως προς το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης