Επιχορηγήσεις άνω των 2,7 εκατ. ευρώ για μονάδες ψυχικής υγείας

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014, 11:35
Επιχορηγήσεις άνω των 2,7 εκατ. ευρώ για μονάδες ψυχικής υγείας
Στην επιχορήγηση μονάδων ψυχικής υγείας, προχωρά το αρμόδιο υπουργείο, μετά από απόφαση της υφυπουργού Κατερίνας Παπακώστα – Σιδηροπούλου. Το συνολικό ποσό ξεπερνά τα 2,7 εκατ. ευρώ.

Επιχορηγούνται:

Το Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών για το β’ εξάμηνο του 2014, με το ποσό των 2.720.000 ευρώ, προκειμένου να καλυφθούν οι λειτουργικές του δαπάνες, καθώς και οι δαπάνες μισθοδοσίας του.
Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου, με το ποσό των 50.000 ευρώ ως έναντι, προκειμένου να καλυφθούν, οι δαπάνες μισθοδοσίας των μονάδων ψυχικής υγείας, η λειτουργία των οποίων, του έχουν ανατεθεί.

Το Ελληνικό Συμβούλιο για του Πρόσφυγες, από τον Τακτικό Προϋπολογισμό του Υπουργείου Υγείας, με το ποσό των 25.062 ευρώ, προκειμένου να εξοφληθούν πλήρως οι λειτουργικές δαπάνες, καθώς και δαπάνες μισθοδοσίας των μονάδων ψυχικής υγείας, η λειτουργία των οποίων, του είχε ανατεθεί.

Επίσης, με απόφαση της υφυπουργού εγκρίθηκε, η επιχορήγηση του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών- Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής Ζωγράφου, με το ποσό των 63.000 ευρώ για την κάλυψη δαπανών λειτουργίας και μισθοδοσίας της Μονάδας Αποκατάστασης (Πρόγραμμα Ημερήσιας Φροντίδας και Κοινωνική Λέσχη) του Κέντρου Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής του Τομέα Ψυχικής Υγείας και Επιστημών Συμπεριφοράς, Τμήματος Νοσηλευτικής, Πανεπιστημίου Αθηνών, για το έτος 2014.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014, 11:35