Ο Άδωνις Γεωργιάδης προειδοποίησε σήμερα πως ένα ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα θα άνοιγε τον δρόμο για να βρεθεί η Ελλάδα στο έλεος των αγορών τον Ιανουάριο.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣKAΪ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ άφησε αιχμές κατά του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης, λέγοντας ότι «ο κ. Βενιζέλος είχε ο ίδιος την εμπειρία ως υπουργός Οικονομικών, τον Σεπτέμβριο του 2011, όταν έφυγε η τρόικα από την Ελλάδα… Για να γυρίσουν πέρασαν 6 – 7 μήνες και η χώρα πέρασε από την κόψη του ξυραφιού. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να τα ξαναζήσει κανένας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε λίγες ημέρες να ολοκληρώσουμε σειρά δύσκολων μεταρρυθμίσεων. Η κυβέρνηση πρέπει να τρέξει. Αν δεν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση δεν μπορεί η Ελλάδα να μπει στην προληπτική γραμμή στήριξης. Αν δεν μπει την 1η Ιανουαρίου, θα βρεθεί στο έλεος των αγορών» πρόσθεσε.

Παράλληλα, φρόντισε να επαναλάβει τα εγκωμιαστικά σχόλια για τον πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά, υπογραμμίζοντας πως «είναι πραγματικός μεταρρυθμιστής και αν υπάρχει υπουργός που ολιγωρεί δεν θα διαφύγει της προσοχής του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης