«Στις εκλογές αυτές δεν κρίνεται το μέλλον κομμάτων ή προσώπων αλλά το μέλλον του ελληνικού λαού» τόνισε σε ομιλία του σε ανοικτή συγκέντρωση στην πόλη της Ρόδου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, επισημαίνοντας ότι κρίνεται η ίδια η τύχη του λαού και η μοίρα της χώρας για τα επόμενα είκοσι χρόνια.

Οι εκλογές της Κυριακής «κρίνονται τώρα μέχρι και το κλείσιμο της κάλπης», πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος καλώντας τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος να δώσουν την μάχη διότι τώρα «οι αναποφάσιστοι γέρνουν την πλάστιγγα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε ειδική μνεία σε όσους ψήφισαν ΠΑΣΟΚ το 2009, σημειώνοντας ότι τους κοιτά στα μάτια και τους ζητεί παρά τις αντιρρήσεις και επιφυλάξεις που έχουν, να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ για να ολοκληρωθεί η κολοσσιαία προσπάθεια που ξεκίνησε και που στοχεύει στην έξοδο της χώρας από το μνημόνιο.

Άσκησε επίσης κριτική στον παρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, επισημαίνοντας ότι «η εμμονή του περί αυτοδυναμίας δείχνει αν μη τι άλλο, άγνοια κινδύνου», ενώ κατηγόρησε επίσης τον κ. Σαμαρά ότι «επιχειρεί να δοξαστεί κρυπτόμενος με την άρνησή του να συμμετάσχει στο δημόσιο διάλογο».

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης